Родителите на момчето, които колабира след употреба на райски газ,

...
Родителите на момчето, които колабира след употреба на райски газ,
Коментари Харесай

Родителите на момчето, колабирало след употреба на райски газ: Предстои да разговаряме сериозно с него

Родителите на момчето, които колабира след приложимост на божествен газ, споделиха какво мислят за случилото се.

Един пост във Фейсбук на майка на младеж докара до смяна в законодателството, гласувана в последните часове на 47-ото Народно заседание.

Синът на Елица изпада в тежко положение, откакто смесва алкохол и божествен газ в дискотека в Правец. Майката написа прочувствено послание в обществените мрежи. Специално за „ На фокус ” за случилото се описаха родителите на момчето, което колабира след приложимост на божествен газ. 

„ Той към този момент е добре физически. Предстои да беседваме малко по-сериозно с него. Засега сме го оставили малко да осмисли всичко ”, сподели майката на момчето в предаването " На фокус " по Нова телевизия.

Проговори майката на момчето, колабирало поради коктейл от божествен газ и алкохол

Баща му отхвърли да е проблематично дете, написа Novini.bg.

„ Поне не ни го е показвал. Интересували сме се постоянно от това, което се случва в учебното заведение му, от баскетбола, който тренира. Шокирани сме, че се е стигнало до тази обстановка ”, разяснява Владимир Йорданов.

Майката на момчето означи, че имат доста близки връзки с детето си.

„ Запозната съм какво се случва в персоналния му живот. Общувам и с учителите му, те също доста го харесват. Нищо до момента не ми е дало мотив да мисля, че може да се случи нещо такова ”, сподели още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР