Родителите на Мая Манолова Божидар и Елена Иванови, я накараха

...
Родителите на Мая Манолова Божидар и Елена Иванови, я накараха
Коментари Харесай

Майката и бащата на Мая Манолова я разплакаха в ефир

Родителите на Мая Манолова Божидар и Елена Иванови, я накараха да се разплаче в предаването " Търси се " по БТВ.

Те описаха историята на нейния живот от най-ранно детство до през днешния ден. Обясниха какъв брой са горди с нея и се молят единствено да мисли повече за здравето си. 

Оказва се, че даже в най-тежкия миг на рака, Мая и щерка й са успокоявали двамата възрастни и са ги убеждавали, че всичко е наред.

" Мая се роди 1965 година. Аз съм здравна сестра. Тъкмо преди 4 години бях приключила медицинския колеж. Тя си е водач още от детските години. Когато я предложиха за народен представител тя не се посъветва с нас, а единствено си пристигна вечерта и споделя: Аз се кандидатирам за народен представител. Баща й остана сюрпризиран и й споделя: А ти пита ли ни нас? Тя споделя: Аз си зная какво мога!



Тя дори не ни срещна с неприятния проблем, който настъпи, и споделяше: Аз съм добре, няма да се безпокоите, всички проучвания са добре...

Но доста й оказва помощ и Раличка. Тя е с подобен разум, пристигна при нас, пристигна при нас, целуна ни: Бабо, дядо, няма да се безпокоите. Ние оценяваме какъв брой е натоварена, само че контактите с нас са прекомерно редки. Ние не желаем да й лишаваме време. 

Когато пристигна в Кюстендил желаеме да обядва, да вечеря, а тя: Майко, нали знаеш, че съм на диета, ще дойда да ви видя единствено. Имаме 10 минути....

Най-важното е да си обърне внимание на здравето и да не се преуморява, да продължава да се грижи за децата, за бедните хора с усмивка и да си обича внука, който е нейното благополучие. ", споделя майка й.



" В едно близко село до Кюстендил, когато имаше проблеми с горивата, тя ходеше пеш на работа. Ние не сме я съветвали нищо, тя би трябвало да си каже по какъв начин стигна до там. Смятам, че се усещаше добре. По-добре от някои други. 
Тя е човек, който самичък се натоварва с работа, такава си е от дребна, не щади себе си, желае да свърши повече неща за хората. Аз съм си разрешил съвет да й дам единствено за това да си прави оценка опциите и да не се пренатоварва сама. Тя сама желае да свърши доста неща, а това не е по силите на никого. Мислим й за здравето, да си запази здравето е значимо. Понякога желаеме да я чуем, единствено това желаеме, друго не. Гордеем се с името, което си е основала и с това, че с нищо не ни е посрамила и нас, има защо да се гордеем от нейната активност, интензивност и достижения ", добави татко й.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР