Родителите на малки деца в Русия се борят да намерят

...
Родителите на малки деца в Русия се борят да намерят
Коментари Харесай

Евтина Чебурашка или скъпо Lego: Родителите в Русия пред дилема какви играчки да вземат на децата си

Родителите на дребни деца в Русия се борят да намерят налични новогодишни дарове за децата си. Причина за това търсене са продължаващия растеж на цените на вносните играчки. В Централния детски магазин в Москва на клиентите им се постанова да заплащат прекалено много за западни артикули или пък да изберат по-евтини, само че по-малко известни съветски играчки. През миналата година цените на множеството играчки са се удвоили, откакто множеството компании и други производители напуснаха съветския пазар поради началото на войната в Украйна.
Според мен нашите играчки са с доста положително качество и на доста рационални цени. Сега обаче цените на колите-играчки са недостъпни.
Мария Пряминина, клиент

Lego и Mattel Inc. са водещи в продажбите на играчки в Русия. Те заемаха 43% от пазара, съгласно последните данни на съветската система за мониторинг на качеството Роскачество.
Разбира се, че синът ми избира Lego. И ние се опитваме по всевъзможен метод да намерим допустим вид на налична цена.
Елена Рикун, клиент

Междувременно съветските производители изнесоха на пазара реплики на обичани играчки, както и истински творения като известния воин от руските анимационни филми Чебурашка или колите-играчки на съветската пътна полиция. Въпреки рестриктивните мерки върху това, което могат да купят, доста съветски клиенти на драго сърце купуват детски играчки в съветски жанр заради патриотичните усеща, насърчавани от съветското държавно управление.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР