Родителите на изчезналите Натали и Велина, които се издирват под

...
Родителите на изчезналите Натали и Велина, които се издирват под
Коментари Харесай

Родителите на изчезналите в Чикаго ученички Велина и Натали проговориха за първи път за мистерията, положението е тежко!

Родителите на изчезналите Натали и Велина, които се търсят къде ли не в Чикаго от 10 дни, проговориха за първи път за драмата си. Те нямат никаква визия какво се е случило с децата им, просто молят никой да не петни името им със спекулации и се надяват скоро да ги видят живи и здрави.

" Чух се с щерка ми в четвъртък, когато тя изчезна. Само по телефона говорихме. Каза ми, че ще отиде на учебно заведение, макар че не се усещаше добре. След това в 11:00 часа, когато разбрах, че не е на учебно заведение и пробвах да се свържа с нея, телефонът й бе изключен ", това съобщи бащата на Велина пред bTV, съобщи Блиц.

" Натали по данни от учебното заведение е изчезнала през предпоследния час. Велина е изчезнала на идващия ден сутринта. Това са две хубави деца. Моето момиченце е доста мъдро и ученолюбиво. Велина също. Много съм разчувствана и разтревожена. Натали е доста позитивна за живота ", включи се в диалога майката на другото момиче.

" Велина искаше да стане учителка и да учи за това. Искаше да изкара хубави оценки, с цел да я одобряват в добър университет. Относно момчетата - Велина има сериозен другар, който работи в Англия. Отношенията им са идеални, тъкмо по тази причина бяхме взели билет за 22 май. Нейният випуск има бал в България, дори й купихме облекла, тя се готвеше за това пътешестване, искаше да чества дружно с приятелите си завършването им ", призна бащата на Велина. " Натали не е имала връзка с латино банди или хора с неприятен генезис. Тя имаше доста другари в България. Миналата година се прибра поради гаджето си в България. Много малките екрани спекулират с това, за първи път даваме изявление. Не желаеме да приказват небивалици по техен адрес. Не петнете имената им. Искаме да се върнат живи и здрави и да продължат живота си, както е редно ", съобщи майката на Натали и добави, че момичето й преди година си е разрешило да излезе един път, без да й е позволено, само че се е прибрало след няколко часа. 

Бащата на Велина пък бе безапелационен, че такова нещо с детето му в никакъв случай не се е случвало.

" Скъпи девойки, чакаме ви да се върнете у дома. Всички се тревожим за вас, апелирам ви, върнете се ", приканиха разтревожените родители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР