Родителите на 17-годишната Ивана от Дупница, която вече повече от

...
Родителите на 17-годишната Ивана от Дупница, която вече повече от
Коментари Харесай

Родителите на изчезналата Ивана от Дупница обявиха награда от 50 000 лв. за откриването й

Родителите на 17-годишната Ивана от Дупница, която към този момент повече от месец е в неопределеност, оповестиха парична премия от 50 000 лв. за откриването й.

Ивана изчезна на 22 февруари, когато си потегли от учебно заведение, оставяйки там мобилния си телефон. Последваха акции на полицията, хиляди доброволци пробваха да оказват помощ, само че диря от момичето по този начин и не се откри. Родителите ѝ приканиха неколкократно за помощ, а в този момент към този момент оповестиха и парична премия в името на това Ивана да се върне вкъщи.

„ Искаме да обявим парична премия от 50 000 лв. за индивида, който уточни мястото, където се намира Ивана и това докара до намирането ѝ. От момента на изгубването ѝ нямаме никаква информация за нея ”, сподели пред Нова тв бащата Георги Георгиев.

По думите му парите ще бъдат дадени на индивида, който откри и докара 17-годишното момиче. „ Тя не е при близки ”, безапелационен е мъжът.

„ Решихме да обявим паричната премия, тъй като повече от месец детето е в неопределеност. Полицията работи по всички версии, в това число похищение или че тя се укрива ”, сподели майката Мария Георгиева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР