Родителите на 16-годишно момиче от Айова са обвинени в нейното

...
Родителите на 16-годишно момиче от Айова са обвинени в нейното
Коментари Харесай

Тези двамата мъчиха до смърт своята 16-годишна дъщеря, трупът ѝ тежал само 25 килограма

Родителите на 16-годишно момиче от Айова са упрекнати в нейното ликвидиране няколко месеца, откакто детето бе открито мъртво. Според следствието, Сабрина Рей е умряла вследствие на физическо принуждение от страна на двойката и други членове на фамилията. Съпрузите Марк и Мисти сега са в пандиза в Далас, оповестява People.

В момента на гибелта си Сабрина е тежала единствено 25 кг. Медицинският специалист е открил, че тя е умряла от недохранване. Седмица след намирането на тялото на момичето са били задържани нейният доведен брат, 21-годишният Джъстин, и приемната ѝ баба Карла Бусман. По данни на полицията, в последния месец на живота си Сабрина е била подлагана на жестоки мъчения, в частност Джъстин блъснал сестра си по стълбите.


Сабрина е било едно от трите девойки, които били осиновени от Марк и Мисти. В обвиняването се споделя, че девойките постоянно са били оставяни гладни и без вода, постоянно са били подлагани на физическо принуждение от останалите членове на фамилията. Двойката е била на отмора във Флорида, когато детето е било открито мъртво.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР