Родителите на 14-годишното момиче подало сигнал, че е жертва на

...
Родителите на 14-годишното момиче подало сигнал, че е жертва на
Коментари Харесай

Родителите на 14-годишното момиче, обвинило полицай в блудство, разказват за случая

Родителите на 14-годишното момиче подало сигнал, че е жертва на полово посягане от служител на реда, дадоха детайлности по случая пред Нова Тв.

Припомнямe, в четвъртък 48-годишен чиновник на Министерство на вътрешните работи беше арестуван на работното си място, по съмнение, че е правил секс с малолетното момиче, настанено в изправителен дом за две седмици.

„ На нас ни споделиха, че е имала контакт с него. Никой не е споделил, че е имало принуждение. Тя се била съгласила. Тя е била уплашена”, описват родителите на детето.

Вече четири дни майката и бащата на 14-годишното момиче са в незнание, какво се случва с щерка им. Знаят единствено едно – споделила е пред психолог, че служител на реда ѝ е протегнал ръка, полово.

Родителите ѝ схващат в четвъртък, предходната седмица.

„ И ми споделят: Може ли да дойдете в следствието? Имало случай. И аз запитвам, какъв случай? И той ми сподели, че един от чиновниците е правил секс с нея. Не ме питай, по какъв начин стигнахме до Велико Търново. Нито заключих канцеларията, нито – нищо”, споделят те.

14-годишното момиче е осиновено от мъжа и дамата от Горна Оряховица, когато е било на една година. Преди две седмици тийнейджърката бяга от у дома, с цел да търси биологичната си майка.

Била е настанена в приемника за малолетни и малолетни деца с противообществени прояви. Заповедта е била за 15 дни.

„ Ние на 24-и ходихме, с цел да я забележим и преди да си тръгнем, този е бил на работа”, показват родителите.

Момичето е било единствено в приемника с надзирателя. Други деца не е имало. Родителите на тийнейджърката даже са разговаряли с служителя на реда.

„ Как хубаво знаел британски и си говорили на британски. Помагал ѝ за задания. И сподели, че като си заминете – ще учим за философията на Ренесанса”, показват родителите.

Два дни след този диалог, служителят на реда е задържан на работното си място. През деня, момичето споделило с психолога, че преди две вечери е имало сексуален акт с 48-годишния чиновник на Министерство на вътрешните работи.

„ Това е станало когато тя е отишла да се къпе”, настояват родителите.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР