Родителите на 14-годишно момиче от Бургас се опитаха вчера да

...
Родителите на 14-годишно момиче от Бургас се опитаха вчера да
Коментари Харесай

Ето какво се случва с 14-годишното момиче, чиито родители се опитаха да я продадат във Франция

Родителите на 14-годишно момиче от Бургас се пробваха през вчерашния ден да продадат щерка си във Франция. Скандалният случай стана прочут през вчерашния ден, когато девойчето единствено потърсило помощ от общински чиновници, безусловно минути преди да бъде продадена. Родителите на момичето са арестувани благодарение на полицията и общинските чиновници.

``
реклама

Ставало е въпрос за сделка за женитба във Франция сред две ромскки семейства. Младоженката щяла да бъде 14-годишната бургазлийка, а младоженецът 17-годишен юноша.

Сумата, за която двете фамилии са се разбрали като зестра или откуп, е била 5000 лв., само че бъдещата кандидат-свекърва не съумяла да обезпечи сумата и за момичето били дадени единствено 1500 лв. и златни бижута. 

" След като се самосезирахме, предприехме мярка по отношение на момичето - полицейска протекция. Тя сега е настанена в спешен център, а през днешния ден дружно с полицията и прокуратурата ще решим каква мярка да приемем по отношение на момичето. Вариантите са тя да остане в спешния център до 6 месеца със правосъдна процедура ", разяснява чиновник на Закрила на детето. " Оттук-нататък детето е обект на протекция и никой не може да я изведе от страната ", безапелационни са обществените.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР