Родителите бяха оставени да се почешат по главите, след като

...
Родителите бяха оставени да се почешат по главите, след като
Коментари Харесай

Родители онемели от списък с имена на бебета, отхвърлени от правителството на Нова Зеландия

Родителите бяха оставени да се почешат по главите, откакто беше оповестен лист с имена на бебета, отхвърлени от държавното управление на Нова Зеландия. Много хора търсят неповторими и известни имена в уеб страници и книги, когато вземат решение по какъв начин да нарекат новородените си, само че някои избират да изберат нещо изцяло характерно.

В избрани елементи на света някои имена са изцяло неразрешени. Например в Швеция имена като Ikea, Veranda, Superman, Elvis и Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116 (произнася се Албин) са отхвърлени. По сходен метод в Португалия Хайди, Том, Джени и Шарлот бяха счетени за прекомерно непознато звучащи и не попаднаха в класацията.

Главният секретар на ражданията, гибелта и браковете в Нова Зеландия, съгласно Министерството на вътрешните работи на Te Tari Taiwhenua, в този момент разкри своя лист с най-често отказвани имена. Споделено в група за именуване в Reddit, родителите по целия свят бяха комплицирани от някои от изборите. Списъкът със неразрешени имена включва:

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР