Родители скочиха на новата продукция на Дисни Анимейшън - Чуден

...
Родители скочиха на новата продукция на Дисни Анимейшън - Чуден
Коментари Харесай

Скандал с детски филм на Дисни


Родители скочиха на новата продукция на " Дисни Анимейшън " - " Чуден свят ", която върви по кината за коледните празници.

Лентата показва първия основен воин изобщо в анимация, който е гей младеж (следователно малолетен), чиито родители всестранно поддържат неговия избор.

" Това е филм с категория " В ", надлежно може да се гледа от деца. Като заведох моето, то изпадна в стрес, тъй като видя неспокойствие, обич от момче към негов съученик и се изуми какво е това. В цялата зала настъпи ужас, а аз съумях да обясня на сина си, че това е изрусено момиченце. Потресена съм, какво е това? ", показа от профила си Десислава Лукова.

От Националния кино център са категоризирали " Чуден свят " с " В " категория, което значи: " Филмът утвърждава идеалите на хуманизма, разпространява националната и международната просвета или по никакъв метод не опонира на общоприетите морални правила в страната и няма ограничаващи рекомендации от комисията ".

" 99% от анимационните филмчета са категория " В " или " А ". Относно наличието също отговаряме за него, само че по този начин сме решили, тъй като считаме, че би трябвало да има приемливост и децата от една по-ранна възраст явно към този момент би трябвало да привикват с тези неща. Разбирам, че на някои им харесва, на други не, само че въпросът е, че обществото това постанова, и това е бъдещето ", сподели за вестника представителят на НФЦ Ростислав Малчев.

Американската актриса Габриел Юниън, която озвучава майката на едното момченце, споделя пред уеб страницата PinkNews, че това е една превъзходна история за естествени връзки, показани по естествен, даже " топъл " метод.

Колегата ѝ Йънг Лайт, който озвучава младежа, също се изрича ласкаво за лентата: " Много е готино, методът, по който е показана любовната история, не е настойчив, в противен случай - хубав е ".

Според множеството български майки от уеб страницата " Бг мама " обаче филмът е абсурден. Те предизвестяват тези, които към момента не са гледали филмчето, да не водят дребните си деца или в най-хубавия случай да им обяснят преди този момент какво ще видят.

Иначе " Чуден свят " изобилства от герои, които рядко намират поле за изява. Там са трикрако куче, хора в неравностойно състояние, разведени фамилни двойки и момчетата с друга полова ориентировка. Лентата ни среща с именитото семейство откриватели Клейдс, които се озовават надълбоко в непознатите, неразучени територии на различен, чудноват свят, където дебнат всевъзможни рискове и повече от удивителни същества.

Режисьорът Дон Хол евентуално е решил, че тези мъчителни и деликатни тематики ще се одобряват повече позитивно, в сравнение с негативно от необятната общност, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР