Родители ще могат да избират с какво да се храни

...
Родители ще могат да избират с какво да се храни
Коментари Харесай

Родители поръчват онлайн с какво да се храни детето им в ОУ ...

Родители ще могат да избират с какво да се храни детето им в учебно заведение онлайн с помощта на софтуерно приложение. Модерният метод е въведен в ОУ " Райна Княгиня " в Пловдив от наемателя на столовата, който обнови напълно залата за хранене, кухненския блок и построи напълно нов хигиеничен възел. Така столовата може да претендира за най-модерната в града.

Лентата бе прерязана през днешния ден. На откриването участваха зам. -кметът Стефан Стоянов, шефът на ОУ " Райна Княгиня " Теменужка Тошева, зам.-кметът на регион " Северен " Калоян Георгиев и други представители от сферата на образованието. Те останаха впечатлени от новата облага на учебното заведение.

В интериора е заложено на свежо зелено по рекомендация на детски психолог. Столовете и масите са подбрани с ергономичен дизай и са съобразени с рекомендациите на Световната здравна организация да бъдат с лесна за дезинфекциране повърхнина.

В столовата е построена ученическа лафка, преобразена като авто каравана. Предвидено е в нея да се продават единствено здравословни артикули.

Кухненският блок е изцяло реновиран - оборудван е с нова техника и нова
аспирационна система. В него са конфигурирани уреди, които оптимално да резервират скъпите съставки на всеки един артикул и по този начин да се реализира по- високо качество на приготвените ястия, описаха от компанията -наемател.

В актуализирания стол ще се подготвя здравословен топъл обяд за всяко желаещо дете,
включващ чорба, главно и десерт приготвени по новия рецептурник. От компанията са се погрижили да набират софтуерно приложение, с което всеки един родител ще може да се запознае и да избере с какво да се храни неговото дете. Предвиждат също провеждането на просветителни лекции на тематика здравословно хранене, на които да участват деца и родители.

Ще бъдат конфигурирани магнитни карти за безкасово възнаграждение от учениците, които ще служат единствено в учебния стол и на лавката, на която се оферират здравословни пакетирани артикули.

Това се прави с концепция да се закупуват единствено храни, които не са в " неразрешения " лист.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР