Родители от руската република Башкирия поставиха камера за видеонаблюдение в

...
Родители от руската република Башкирия поставиха камера за видеонаблюдение в
Коментари Харесай

Родители сложиха камера в стаята на 8-месечния си син и останаха ужасени от видяното

Родители от съветската република Башкирия сложиха камера за видеонаблюдение в стаята на 8-месечното си бебе, с цел да видят по какъв начин протича деня му с новата бавачка и останаха потресени от видяното. От записа станало ясно, че дребният им наследник Алън е подложен на систематичен тормоз от страна на детегледачката Ирина Чернова. Тя налагала безмилостно дребното момченце където свари и го хвърляла по пода.



По време на изтезанията бебето не спирало да пищи, а бавачката садистка употребила всевъзможни способи, с цел да го накара да млъкне.
След като изгледали скандалните фрагменти с принуждение, шокираните родители извикали полиция и лекари. Прегледът установил голям брой контузии по телцето на момченцето.



Въпреки неоспоримите доказателства, гледачката декларирала пред чиновниците на реда, че работодателите й я клеветят и даже поискала да й платят за тежкия труд.

„ Следователите са открили, че гледачката е употребила неприемливи възпитателни способи към детето, причинявайки му психични вреди”, оповестяват от Следствения комитет на Русия.

Срещу Чернова е формирано наказателно дело.

Оказва се, че 8-месечният Алън не е първата жертва на жестоката детегледачка. Друга жена е разказала пред полицията, че синът й също е потърпевш от тежката ръка на Чернова. Майката споделя, че дни откакто бавачката почнала работа при тях, по тялото на детето им почнали да се появяват необясними синини и кръвонасядания. Притеснените родители незабавно освободили бавачката и се оплакали от нея в обществената мрежа.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР