Родители от ОУ Христо Ботев Сливен изразиха безрезервна си подкрепа

...
Родители от ОУ Христо Ботев Сливен изразиха безрезервна си подкрепа
Коментари Харесай

Тръгна подписка в защита на учителя по математика, който се прочу с шамар за петокласник в Сливен

Родители от ОУ Христо Ботев Сливен показаха безрезервна си поддръжка в отбрана на господин Илиян Вълчев. Учителят беше упрекнат, че е " изгърмял " един пестник на петокласник, който си е щракал с химикала.  Родители на деца от същия глас пуснаха подписка в отбрана на учителя.

Тяхното мнение е следното:
Петокласник се жалва: Учителят по математика ми изгърмя един пестник
Учител по математика е блъснал петокласник по време на час във Второ главно учебно заведение „ Христо Ботев “ в Сливен на 14 януари. П...
Прочети повече
Учителят господин Илиян Вълчев е един потвърдил се и почитан възпитател, с помощта на който нашите деца учат предмета с готовност и посещават образователните часове с голямо наслаждение. Начина на преподаване на учителя Илиян Вълчев и педагогическия му метод е явен и понятен за децата. Те елементарно възприемат новия материал по урока още в час. Г-н Вълчев подхожда към всеки възпитаник самостоятелно с схващане и адекватност.

По мотив държанието на Давид Станимиров: Давид има чести прояви на експанзия и вилнеене по отношение на своите съученици. Проявява пренебрежение към тях посредством словесни нападки и жестоко отношение. Не съблюдава дисциплината в час и в междучасията.

В умозаключение на гореказаното, родителите и учениците от 5 В клас на ОУ Христо Ботев Сливен сме на мнение, че учителят по математика господин Илиян Вълчев, заслужава да продължи да бъде преподавател в това учебно заведение и да продължи да образова децата ни.

Още от СЛИВЕН:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР