Родители на ученици от СУ Найден Геров“ излязоха с ,

...
Родители на ученици от СУ Найден Геров“ излязоха с ,
Коментари Харесай

Подпишете петиция за завършване на салонa на СУ „Найден Геров“ във Варна

Родители на възпитаници от СУ „ Найден Геров “ излязоха с, научи Moreto.net.

Тази петиция не е молба . Тя е ясно декларирана позиция, че всички ние заедно ще създадем и невъзможното, с цел да дадем добър образец и нов салон на учениците от VII СУ " Найден Геров ", гр. Варна! Целта е една - през новата образователна година децата с наслада да прекрачат, освен прага на учебното заведение си, а и на новия си физкултурен салон! “, споделят основателите.
Подписката започва в Деня на детето.

„ Даваме подтик на общите старания в сбъдването на една 60 годишна фантазия - учебното заведение да си има собствен салон! Представете си, ние за това мечтаем... За нещо, което по хипотеза и по закон, е трябвало да бъде реалност още през цялото време! И с цел да ни е още по-интересно - преди 2 години Министерството на младежта и спорта вдъхна вяра на деца, родители и учители, че ще им построи салон... но различен път. Не, ние не желаеме да даваме подобен образец на учениците! Не желаеме да играят в мраз и зной, редувайки се на наличното пространство в двора или, още по-зле, по коридорите на учебното заведение, както и да се преобличат по тоалетните, до момента в който бъдещият им недоизграден салон стои зарязан пред очите им, като че ли им се " присмива "! Та нали тъкмо спортът ни учи на дисциплинираност, неизменност, почтеност и непримиримост и, че щом си споделил " Хоп! ", то би трябвало и да скочиш? “, пишат още родителите.

През миналия месец гневни родители показаха недоволството си и от струпани купища трошляк в двора на учебното заведение, където се построява нова пристройка с класни стаи. Строителният материал става всекидневен източник на прахуляк и нечистотия, вдишвани от учениците във външната част на школото. След интензивно изразената позиция на родителите и гледище за взимане на ограничения, чакълът бе отстранен.

Всеки може
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР