Родители на малко дете, което почина на деня на бокса

...
Родители на малко дете, което почина на деня на бокса
Коментари Харесай

Сърцераздирателно пожелание на Дядо Коледа на 4-годишно момче за първата Коледа след смъртта на брат му в деня на бокса

Родители на малко дете, което умря на деня на бокса предходната година, разкриха трогателното коледно предпочитание на другия си наследник, до момента в който посрещат първата си без него.

Малкият Джак Мидгли си играеше с новите си дарове на Коледа предходната година без никакви признаци на здравословни проблеми. Но животът на родителите Дарън и Шерил Сулхан се промени необратимо за една нощ през онази нощ, събуждайки се сутринта на Boxing Day, с цел да го открият бездействащ.

16-месечното бе трагично оповестено за мъртво, като лекарите не можаха да намерят нищо, което да допуска всевъзможни съществени здравословни проблеми. Разследване, завършило в същата седмица, когато тази година щеше да бъде неговият втори рожден ден, дефинира гибелта на Джак като неочаквана необяснима гибел на бебе или дете (SUDIC).

Но наближава една година от загубата Джак, по-големият брат Луис споделил на родителите си, че моли Дядо Коледа за братчето си „ да се върне от звездите “. Четиригодишното дете пожела да си върне Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР