Родители на домашни любимци, не изпитвайте повече вина, тъй като

...
Родители на домашни любимци, не изпитвайте повече вина, тъй като
Коментари Харесай

Купувачите на B&M бързат да купят „хипнотизираща“ джаджа за £3, която забавлява домашните любимци с часове

Родители на домашни любимци, не изпитвайте повече виновност, защото има евтина джаджа, която може да забавлява вашето куче или котка с часове.

Няма подозрение, че бихте си играли с вашия домакински любим часове наред, в случай че имате време и сила, само че в реалност е мъчно да посветим толкоз време на нашите космати другари, колкото бихме желали. Ето за какво купувачите се втурват към преференциалния магазин B&M, с цел да вземат гениална джаджа, която може да им помогне да се забавляват с часове.

Малката играчка, която не заема прекалено много място в дома ви, може върти се на 360 градуса, което го прави занимателен за игра - и също по този начин служи и като дозатор за храна. Това значи, че колкото повече вашият домакински любим си играе с него, толкоз повече ще бъде награден с годни за консумация лакомства.

Това, което я прави още по-добра е, че играчката е в действителност налична, единствено на £3 от B&M. Описанието гласи: „ Наградете котката си, до момента в който играе с тази фантастична играчка за лакомства с в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР