Родители на дете от 5 клас в ОУ Св. Св.

...
Родители на дете от 5 клас в ОУ Св. Св.
Коментари Харесай

Петокласник бе пребит в училище, родителите му алармират, че се случва системно и се страхуват за живота му

Родители на дете от 5 клас в ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” във Върна се оплакаха, че синът им е редовно унизен от различен възпитаник в същото учебно заведение. Последният случай е от преди 2 дни. Тогава детето е получило сериозна контузия на главата. Родителите даже са извадили здравно удостоверение.  По думите им въпросният петокласник е нападал и други деца от класа, оповестява Нова телевизия.  

„ Нападението е станало по време на час по физическо. Преди две седмици същото дете е хвърлило бутилка по моето. Веднага е известена класната ръководителка и още на идващия ден е извършена среща с психолога на учебно заведение то. Увериха ни, че повече няма да има повече такива случаи. Вече се опасявам за живота на сина ми ”, описа майката на потърпевшия възпитаник Камелия Нарлева.

„ Вследствие на дейностите на учителя са прекъснати следващи проблеми сред децата. Проведе се диалог със зам.-директора на учебно заведение то ”, сподели Дарина Димитрова,  директор на образователното заведение.

„ Кой по време на образователните часове носи отговорност за живота на нашите деца, попита майката на потърпевшият петокласник. Аз се опасявам “, добави тя. 

“Синът ни е у дома. Той учи онлайн. Вероятно ограниченията, които са заложени в стратегиите на учебните заведения против насилието, не работят в мечтаната степен. Трябва да инспекциите да открият ефикасни ли са ограниченията за сигурността на децата “, сподели бащата на пребитото дете Юлиян Нарлев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР