Родители на бебенце имат спешна нужда от нашата помощ.Галина е

...
Родители на бебенце имат спешна нужда от нашата помощ.Галина е
Коментари Харесай

Да помогнем! Спешно се събират средства за бебе Галина

Родители на бебенце имат незабавна потребност от нашата помощ.

" Галина е една сбъдната фантазия,на която по този начин и не успяхме да се зарадваме. След 2 опита ин витро се появи тя, бързаща да се запознае със света. Крехка и мъничка, със своите 980гр и изключителна борбеност, тя озари дните ни. След 66 дълги дни в неонатология, 50 от които прекарани в кувьоз тя се прибра вкъщи, само че и тогава не успяхме да се зарадваме, защото бяхме бързо попарени от диагноза,предричаща слепота на едното и око, в случай че не се оперира незабавно. ", пишат те.

Процедурата на едното оченце е направена в България, само че за втората се постанова интервенция в Турция, която трябваше да бъде осъществена в събота.

За страдание дребната се разболява и вместо интервенция, за която фамилията е събрало пари със заеми, Галина е настанена в реанимация. Всеки ден в интензивния бранш се заплаща.



" Сумата е извънредно огромна и непостижима, а времето което имаме да я съберем е малко, защото тя е към този момент в интензивно и се заплаща всеки ден. Ако не стигат парите да платим за на следващия ден, значи да я изключат от апарата за дишане. Докторите желаят да остане там най-малко 10 дни още до цялостно възобновяване и остава след това обстановката с очите, за която се надяваме да не бъде към този момент късно. Разчитаме на положителното в индивида ", надяват се родителите.

Всеки, който и ска да помогне, може да го направи по няколко метода - с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay:
Банка:Алианц Банк БългарияIBAN:BG31BUIN95611000706950BIC:BUINBGSFТитуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВОснование подаяние за Галина

Група Базар:
 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР