Родители на 6-месечно бебе и още две по-големи деца са

...
Родители на 6-месечно бебе и още две по-големи деца са
Коментари Харесай

Родители на 6-месечно бебе загинали при катастрофата с мотор в София

Родители на 6-месечно бебе и още две по-големи деца са починали при зверската злополука с мотор на столичния бул. " България "  към 4 часа през днешния ден, научи TrafficNews.  

``
реклама

Христо Тепавичаров, прочут с прякор Феята, е карал машината, а откъм гърба е била брачната половинка му Мария Георгиева- Тепавичарова.  Вероятно поради прекомерно огромна скорост мъжът е изгубил надзор и се е забил в мантинелата. Мария е починала на място, а Христо малко по-късно в болничното заведение, където е откаран с тежки контузии от удара. Въпреки напъните на лекарите, той не е имал шансове да оцелее.

Двамата са се оженили на 1 ноември 2016 година, а единствено преди половин месец са били дружно на море. Малката им дъщеричка се е родила през март.

На 29 август Христо е написал прочувствено обръщение до жена си, отдадено на годишнината от първата им среща. Съдбата ще сбъдне единствено броени дни по-късно и клетвата му, че само гибелта ще ги раздели. Ето какво написа влюбеният мъж: 

Спомняш ли оня ден, когато се срещнахме......на онази спирка..... Аз го помня, доста добре. От тогава сме дружно. Само 2 години по-късно се врекохме да бъдем дружно в наслада и болежка, в благополучие и горест, до като гибелта ни раздели. Аз помня, помня добре. Всеки следващ ден, към този момент 2,5 години, откогато си казахме " да ". Винаги ще бъда до теб, постоянно ще те сюрпризирам, въпреки и не постоянно единствено позитивно. 

Ще бъда крепко стъпил на земята, с цел да бъда твоята опора, по този начин както и ти за мен. Каквото и да се случи, ще бъда зад тила ти, ще те поддържам и боготворя. Ти си майка на децата ми, само че се грижиш и за мен. Прощаваш и преглъщаш грешките ми, въпреки от време на време да не го заслужавам. Ти направи доста за мен, а даже нямаш визия. Това е нещо, което остави бездънен белег в сърцето ми. Ти си! Винаги си била и ще бъдеш, обич моя!

На 12 юли Христо е постнал размишления, от които излиза наяве, че е работи като барман и от време на време е много необмислен, когато седне на мотора. Ето и монологът му в обществената мрежа с достоверния правопис: 



Моторист съм майко,от тези безмозъчните дето ни избиват ден след ден... Дето караме мотори на погашение за по хиляда лв.... Дето си купуваме каски втора ръка и немски скъсани костюми... Онези който караме на ръба на живота... Онези мотористи майко,които сме нямали мозък и хвърчим по улиците с 200 км тези майко, които сме толкоз неприятни че когато падне другар прочут или не прочут ние се събираме и оказваме помощ кой с каквото може... 

Мразят ни майко,мразят ни всички,защото ние живеем, тъй като нашият живот е на 2 гуми... Но майко те незнаят... Не знаят че под каската аз съм индивидът, барманът, кой­то вижда по какъв начин изневеряват на дамите си по нощните заведения, който слуша техните истории и им дава препоръки,който търпи отайката на обществото... Не знаят майко не знаят че имам другарка която всяка вечер ме чака да се прибера... И ти майко всеки ден ме проверяваш дали съм жив и здрав... 



Не знаят майко незнаят тъй като загубихме човечността си... Кажи ми майко с какво са повече те от нас... Тези който ни избиват по пътя с колите купени от родителите им... С какво майко... Аз съм моторист,но под каската и аз съм един от тях,може би малко по-добър!!!

В своя коментар за откровенията на своя обичан Мария припомня, че той в действителност прекалява със скоростта:

Много е хубаво, само че дръж коригирай малко скоростта... мен ме возиш с 280, не знам по какъв начин по този начин реши 200 да напишеш.





Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР