Родители и учители излязоха на протест в Малага, Андалусия срещу

...
Родители и учители излязоха на протест в Малага, Андалусия срещу
Коментари Харесай

В Испания има недостиг на учители

Родители и учители излязоха на митинг в Малага, Андалусия против дефицита на преподаватели в държавните учебни заведения, оповестява Евронюз. Според тях 6 хиляди нови работни места са незадоволителни, с цел да се подсигуряват по-малобройни класове, главно условие като превантивна мярка против , съобщи БГНЕС.
В разгара на това извънредно завръщане в класната стая в общият климат е един от несигурните.
 Папа Франциск: Пандемията сподели величието и границите на науката Папа Франциск: Пандемията сподели величието и границите на науката
Папа Франциск осъди сляпото доверие в науката, настоявайки, че пандемията на ковид разкрива както величието, по този начин и границите на...
Теорията е ясна: наложително потребление на маски, обществена отдалеченост и повече учители с по-малко възпитаници. Но на процедура и родителите, и учителите осъждат неналичието на средства и импровизация от управляващите.
" В случая със сина ми в класа има 25 възпитаници. Той е на 6 години. Колкото и да желаят, невероятно е да се управляват 25 възпитаници и има сигурност ", споделя Сузана Руби Кларос, една от присъстващите на демонстрацията.
Малага е последният град, който излиза на улиците, с цел да изиска броят на учениците в клас да бъде понижен. Нещо, което е невероятно без наемане на повече преподавателски личен състав, належащо за справяне с новата обстановка.
" Веднага щом се появят болести, те ще бъдат принудени да затворят центровете и няма да можем да дадем лице в лице обучение. Ето по какъв начин в действителност би трябвало да се даде, с цел да бъде качествено обучение ", споделя Хосе Мануел Лопес, преподавател.
 Батман с ковид Батман с ковид
Броени дни откакто фотосите на новия филм “Батман ” започнаха още веднъж след карантината, работата на снимачната площадка спр...
Андалусия разгласи наемането на 6300 нови учители, по един за всяко учебно заведение. Цифра, която синдикатите назовават ​​недостатъчна, спрямо тази на други общности, където нарастването е било 15%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР