Родител отказа да пусне детето си на училище в село

...
Родител отказа да пусне детето си на училище в село
Коментари Харесай

Родител отказа да пусне детето си на училище заради тормоз

Родител отхвърли да пусне детето си на учебно заведение в село Баница поради тормоз, на който го подлага по-голямо момче, предава NOVA. Ученикът разказал у дома, че е връзван зад постройката и принуждаван да пуши трева. Гонен е и с нож.

От Регионалното ръководство по образованието настояват, че шефът не е уведомил тъкмо за такива случаи, само че въпреки всичко има данни, че по-голямото момче е гонило по-малките, само че отвън постройката.

„ Когато той се прибра сподели, че няма да отиде на учебно заведение, тъй като го е боязън от момче, което го е гонило, с цел да го намушка с нож. Същото момче го е хванало и принуждавало да пуши трева. Учителка, инцидентно преминаваща, е съумяла да окаже съдействие”, изясни майката Владимира Ангелова.

Детето също описа за случилото се. „ Дойде при мен с червени очи и ме попита от кое място съм. Когато му споделих, че съм от Пещера, той извади ножка и стартира да ме гони. Аз се качих бързо в рейса, а водачът го изгони. Каза ми обаче, че на идващия ден ще ме заколи”, добави момчето и уточни, че няма омраза с по-големия възпитаник.

Директорът на учебното заведение Теменужка Томчовска изясни, че е взела ограничения. „ Съставен е протокол, със случая са осведомени и виновните инстанции”, добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР