Роденият в Истанбул на 18 август 1997 г. Идрис Неби

...
Роденият в Истанбул на 18 август 1997 г. Идрис Неби
Коментари Харесай

Дживан от „Безмилостен град“ – откровено за нещастното детство и повратната точка в живота му

Роденият в Истанбул на 18 август 1997 година Идрис Неби Ташкан е артист и професионален баскетболист.
Семейство: Идрис има сестра близначка, а майка му е стопанка. Наследил е хотел от дядо си, имал е нещастно детство. „ Бяхме проблематично семейство. На 11-годишна възраст родителите ми се разведоха. Не съм се виждал доста с татко си. Майка ми трябваше да се грижи сама за нас. “

Детски години: Заради височината си, прякорът му в квартала бил „ Мотиката Идрис “. „ Критерият за известност в квартала беше да играеш добър футбол. Не се справях доста добре. Бях ленив. Исках единствено да напусна учебно заведение и да играя видеоигри вкъщи. Играех до сутринта. Бях непохватно хлапе и в квартала не ме търсиха за нищо. “

Повратната точка в живота му: Дълго време се изявява като статист. Винаги е бил незабележим за камерата поради височината си. Опитвали са се да го откажат от специалността с претекста, че вратът му е дълъг и не може да бъде артист. „ Започнах да упражнявам в спортното учебно заведение. Там всичко се промени! Приятел на майка ми ме видя и сподели фотосите ми на Лале Ерен и Зейнеп Гюнай Тан. Оттогава животът ми се промени. Бях определен за основната роля в сериала „ Добри другари “.

Първа стъпка към актьорството: Първият си актьорски опит придобива през 2014 година с „ Великолепният век “.

С кой план блесна? През 2017 година той притегли вниманието с облика на Ясин в сериала „ Госпожа Фазилет и нейните дъщери “.

„ Много хора на улицата реагират позитивно на героите, които извършвам. По този метод се концентрирам повече върху работата си и ставам по-мотивиран. Много ме радва, че публиката гледа нашите сериали “, споделя Идрис Неби Ташкан.

Екранният Дживан няма ограничавания в актьорството – би се снимал гол и би играл в горещи подиуми, написа Теленовелас.

Девизът на Идрис Неби Ташкан в живота: „ Никога не се отхвърляй! “

– Дживан и Дамла стават двойка. Мислиш ли, че любовта ще победи всичко?
– Станахме положителни другари със Симай Барлас. На снимачната площадка всички приказват между тях за своите подиуми. Обаждаме се преди записи и приказваме по какъв начин да играем. Щастливи сме да работим дружно. Мисля, че тази сила се предава и на публиката. Получихме положителни мнения за двойката Дживан-Дамла, това ни стимулира и се отразява на екрана. Любовта е възприятие, което си коства да се изживее, и който я почувства, би трябвало да бори за нея. Любовта е най-силната връзка в света, можете да преодолеете всичко със силата ѝ. Ето за какво мисля, че тя ще победи всичко.

– Имаше опцията да работиш с огромни имена, които турците обичат. Как препоръките, които получи от тези артисти, способстваха за актьорската ти игра?
– Чувствам се огромен късметлия и съществуването на подиуми с майстори-актьори като Дениз Уур и Фикрет Кушкан в „ Безмилостен град “ ме стимулира доста. Опитвам се да извозвам време с тях при всяка опция. Фикрет Кушкан имаше специфична стая на снимачната площадка, той стоеше там в свободното си време и отивах при него, в случай че беше разполагаем. Той постоянно ми споделяше: „ Ще работиш интензивно “. Ние, младите, можем да научим доста от тях когато и да е.

– Какви проекти имаш?
– Имам в действителност диви, смели фантазии. Обичам да уголемявам своя небосвод. Има цели, които съм си сложил пред себе си, само че не знам по кое време ще е допустимо да ги осъществявам. Не желая да издавам доста.

– Имаш ли забавни случки с почитатели?
– На сета на „ Добри другари “ имаше няколко девойки в начална учебна възраст. Едното момиче извика: „ Батко Идрис “ и аз споделих: „ Здравей, по какъв начин си? “, отидох при него и се прегърнахме. Момичето внезапно припадна, мисля, че се развълнува, в този миг се паникьосах и доста се уплаших.

– Имаш ли други фантазии с изключение на актьорството?
– Бих желал да изиграя един боксов мач и да се занимавам професионално с това. Би било отлично да се удрям с първенец като Авни Йълдъръм. Наистина искам да изживея тази атмосфера, а не да печеля.

– Какво обичаш да правиш в свободното си време?
– Преди излизах доста. През последните две години извозвам повече време у дома. Обичам да съм самичък със себе си. Спортувам и от известно време се занимавам с бокс. Повече избирам да виждам филми. Осинових куче, мога да кажа, че посветих живота си на това. Сутрин вървим дружно на разходка, имам отговорности към него и да извозвам време с домашния любим ме прави доста благополучен.

– Кои са качествата, които търсиш в една жена? Какво не можеш да търпиш в една връзка?
– Търся почтеност и откровеност. Не бива да търсим остарели черти във всяка нова връзка. Наистина не претърпявам лъжите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР