Роденият в Белгия бразилски национал Андепрас Перейра е продукт на

...
Роденият в Белгия бразилски национал Андепрас Перейра е продукт на
Коментари Харесай

Андреас Перейра: Не съм говорил с Тен Хаг

Роденият в Белгия бразилски национал Андепрас Перейра е артикул на фамозната академия на " алените дяволи " и има 75 мача във Висшата лига по време на престоя си на " Олд Трафорд ". Той обаче рядко беше титуляр и откакто прекара време чартърен в Лацио и Фламенго, реши през последния летен прозорец, че има потребност от ново начало, без значение от това какво може да си намерения бъдещият треньор в Манчестър.

" Не съм приказвал с Тен Хаг. Познавам го, тъй като работих с него в ПСВ, само че бях твърдо решен в главата си и може би, в случай че бях говорил с мениджъра още веднъж, щях да остана. Мислех си, че би трябвало да отида, би трябвало да се усещам убеден и да играя и това направих ", съобщи Перейра.

" В Юнайтед имах доста спомени; положителни мемоари, неприятни мемоари. Изминаха 10 години в клуба. Пристигнах, когато бях на 16, тъй че, знаете, младо момче. Беше необикновено прекарване, само че стигнах до стадия, в който си помислих, че може би е най-добре да не оставам. Исках да се усещам по-обичан и желаех да играя всеки мач. Това, което Фулъм ми предложи и това, което мениджърът Марко Силва ми предложи, беше идеалната опция ", добави полузащитникът.

" Ще имам смесени страсти. Това е сложен мач, само че съм благополучен да играя против Манчестър Юнайтед. За първи път ще се върна и ще усетя тази атмосфера. Никога не съм бил там като клиент, тъй че ще е нещо ново. Имат доста самочувствие. Те играят в действителност, в действителност добре, само че от време на време, когато си толкоз убеден, това също не е добре. Знаем, че би трябвало да работим доста, доста интензивно, с цел да спечелим против тях, само че ще създадем всичко и ще се опитаме да изиграем съвършения мач ", приключи Перейра.

Манчестър Юнайтед посреща Фулъм в неделя в мач от четвъртфиналите на ФА Къп.

 
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР