Роденият в България певец Филип Киркоров посети окупирания от руснаците

...
Роденият в България певец Филип Киркоров посети окупирания от руснаците
Коментари Харесай

След голото парти: Филип Киркоров отиде в Украйна, занесе подаръци на ранени руски войници

Роденият в България артист Филип Киркоров посети окупирания от руснаците украински град Горловка, където изнесе концерт пред ранени съветски бойци в локална болница.

 

Маршрутът на пътуването на артиста е бил защитаван в загадка от съображения за сигурност. Според политолога Сергей Марков Киркоров е отишъл в ДНР (непризнатата интернационално отделила се република), с цел да „ избави концертите си в Русия “, които бяха анулирани след присъединяване му в скандалното голо празненство на Анастасия Ивлеева.

 

Телеграм каналът Mash оповестява, че Филип Киркоров е донесъл „ филантропична помощ “ на ранените бойци, както и компютри, климатици и даже заричане да заплати протезите на трима потърпевши военнослужещи.

 

Киркоров, дружно с други съветски актьори, взе участие в „ голото “ празненство на блогърката Анастасия Ивлеева, което се организира през декември 2023 година в московския клуб „ Мутабор “. Тогава управляващите реагираха доста остро, подозирайки разпространение на „ ЛГБТ агитация “.

 

Както е известно Филип Киркоров намерено поддържа съветската експанзия против Украйна и е един от обичаните артисти на Владимир Путин. Заради присъединяване във въпросното празненство Киркоров се изправи пред риска да анулират негови концерти, както и да скъсат договорите му за присъединяване. Смята се, че визитата на фронта в Украйна цели да оправдава артиста.

 

 

Източник Факти

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР