Роденият през ноември 1999 г. в Крагуевац син на олимпийския

...
Роденият през ноември 1999 г. в Крагуевац син на олимпийския
Коментари Харесай

Давиде Ковач чака да бъде картотекиран в Добруджа 07

Роденият през ноември 1999 година в Крагуевац наследник на олимпийския първенец от Сидни с тима на някогашна Югославия Слободан Ковач, Давиде е в Добрич от понеделник и чака да бъде картотекиран за новия си клуб. Капитанът на сръбския народен тим за младежи до 20 години разтрогна с тима от италианската Серия А – Кастелана Гроте и за първи път се срещна с бъдещите си съотборници по време на шампионата Купа България в Пазарджик, както първи писа Sportal.bg .
 Младежки национал на Сърбия пред автограф с Добруджа 07
Давиде Ковач е висок 195 см.и играе като посрещач.

Тази вечер той взе присъединяване в следващата контрола сред Добруджа 07 и Черно море, Варна, в зала Добротица и означи 11 т. в това число. 2 аса. Най-резултатен за домакините бе Александър Кордев с 14 т. Предварителната спогодба бе да се изиграят 4 гейма, като резултатът в последна сметка стана 2:2 (25:21, 22:25, 27:25 и 18:25).

Castellana Grotte: La BCC risolve il contratto con Kovac https://t.co/fZlpUlSIEz #volleymercato leggilo su https://t.co/VcBPGLwce1 pic.twitter.com/FNHvI5jq1u
— Volleyball.it (@Volleyball_it) 10 януари 2019 година В неделя Добруджа 07 посреща в зала Добротица Нефтохимик за първи мач от пролетния полусезон. Срещата е от 18 часа.
dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР