Роденият през 2005-а година нападател на ФК "Спартак 1919" Плевен

...
Роденият през 2005-а година нападател на ФК "Спартак 1919" Плевен
Коментари Харесай

Български талант с два гола за юношите на Нотингам Форест

Роденият през 2005-а година нападател на ФК "Спартак 1919 " Плевен - Йордан Желев означи 2 гола за юношеския тим на Нотингам Форест в мач против Гримзби Таун, извоюван с 4:1.

Желев, както и съотборникът му в частната плевенска школа Теодор Георгиев, карат проби в популярния тим от 80-те години. За Теодор Георгиев това е втори престой, като в предходната си аудиенция, плеймейкъра на "Спартак 1919 " означи 3 гола и направи няколко асистенции, записвайки мощни изяви с екипа на Форест.

Гримзби излезе напред в резултата. Йордан Желев изравни откакто се пласира добре и засече отразена топка от вратаря на противника. Няколко минути по-късно след нарушаване против Желев, се стигна до центриране, от което още веднъж той се оказа най-съобразителен и засече топката с глава, с цел да докара до цялостен поврат за своя тим.

Теодор имаше опция да изненада вратаря със мощен удар с левия крайник, само че топката мина над вратата. На още няколко пъти Йордан бе покрай това да означи, само че не съумя. Теодор захранваше играчите към себе си с положителни извеждащи подавания, само че този път не съумя да запише асистенция на свое име.

Въпреки това, халфът записа положително показване. По-късно през седмицата, момчетата ще се изправят против тима на Лийдс, а в края на другата седмица ще срещнат и Уест Бромич Албиън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР