Роденият на 23 февруари по правило е силна, съобразителна, разумна,

...
Роденият на 23 февруари по правило е силна, съобразителна, разумна,
Коментари Харесай

Роденият днес е щедър, атрактивен и справедлив

Роденият на 23 февруари по предписание е мощна, съобразителна, рационална, работлива и витална персона с отворен и бодър темперамент. Тя е възприемчива, интуитивна, про­менлива, справедлива и мъчно понасяща рецензия. Обича новостите, придвижването и про­ме­ните. Благоразумна, прагматична и амбициозна, тя се стреми към самоусъвър­шен­ст­ване и знание. Нищо материално не й е непознато. Не се опасява да рискува, като мо­же би и поради това хората я ценят, изключително представителите на противоположния пол.

В персоналните взаимоотношения тази персона се демонстрира като великодушен, правилен и страс­тен сътрудник, предпочитащ непрекъснатите връзки. Цени мнението на половинката си и се вслушва в него. Трудно прости измяната и изневярата.

Това е един горделив, сензитивен, прочувствен, само че и разумен и удобен човек с бързи реакции, който не обича обвързаностите, само че цени контактите в обществото. По природа е реален, съответен и разумен, има възприятие за комизъм и елементарно печели уважението на близките. Понякога обаче неговият натурализъм може да се трансформира в скептицизъм. Умее да изслушва, преценява се с претекстовете на другите и спо­­койно пристъпва към разрешаване на проблемите.

Този представител на зодия „ Риби ” е талантлив с юношески дух, с великодушен, атрак­ти­вен и обективен темперамент, предан на хората. Отличава се с деликатност и спон­тан­ност, предизвикващи благосклонности. Нуждае се от лидер, цел или блян, които да сти­му­ли­рат Егото му. Характеризира се с артистична психика, интелектуални качества и заложби. По природа е доблестен и безрезервен, само че и много сериозен, като обича да се постанова.

Тази персона умее да съчувства и да схваща  хората. Има афинитет към точните науки, към проучване на непознати езици, към обществени действия и към занимания с деца. Не обича да си губи времето в празни действия. В множеството случаи счита единствено себе си за най-подходящ за несъмнено място или служба и се стреми с всички сили да го заеме.

В делово измерение роденият на тази дата има качества за диагно­сти­ци­ране и би могъл да стане сполучлив доктор. В работата е добър експерт, ви­наг­и е добре осведомен и се стреми към нови достижения. В кариерата може да реализира високи резултати и като преподавател, юрист, боен, химик, откривател, ме­нид­жър, публицист, композитор, художник, режисьор и други

Негативни страни: Високомерие, пустославие, променливи настроения. Необмис­ле­ност, несдържаност, нарцисизъм, безнаказаност. Нестабилност във взаимоотношенията, ка­­риеризъм, прекомерна сдържаност.

В здравословен аспект са вероятни проблеми, свързани с болки в ставите, склон­ност към напълняване, оплешивяване.

Родени на този ден: Георг Хендел (1685 г.) – нем. композитор; Найден Геров (1823 г.) – бълг. литератор и публицист; Ерих Кестнер (1899 г.)  – нем. публицист, Явор Гърдев, режисьор, роден на 23 февруари 1972 година

Източник: horoskop-astrom.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР