Родените през февруари и март обикновено са обект на различни

...
Родените през февруари и март обикновено са обект на различни
Коментари Харесай

Ето как и колко ще живеете според месеца на раждането

Родените през февруари и март нормално са обект на разнообразни алергични болести. Според учени това се дължи на неналичието на задоволително витамини през зимата, когато имунитетът на бременната жена понижава. Децата, родени през тези месеци също така не се оправят доста добре с учебното заведение.

Хората, родени през този интервал, постоянно страдат от дисфункция на щитовидната жлеза, ставни възпаления и сърдечни болести.

Пролет (април – май)

Според специалисти тези деца имат слаба имунна система. Факт е, че през април стартира сезонът на простудите, а през май вирусните инфекции не престават.

В преклонна възраст излиза наяве, че хората, родени през април и май имат проблеми с паметта и са податливи на развиването на атеросклероза, деменция и сърдечно-съдови болести. Естествено такива проблеми не пречат да живеят много дълго.

Начало на лятото

Тези хора са в действителност слънчеви. Те носят въодушевление в себе си и го предават на близките. С годините обаче се трансформират. Ако приказваме за заболявания, то те постоянно биват застигани от меланхолия, проблеми с дихателните и пикочно-половите органи.

Жените, родени през този интервал рядко се оплакват от мигрена, а мъжете доста рядко могат да получат болки в гръбначния дирек.

Средата на лятото

Учени виждат, че родените през юли живеят до дълбоки старини. Все отново изследването демонстрира, че тези хора са предразположени към артрит и астма (мъжете), а дамите пък към бронхит, остеохондроза и тумори.

Краят на лятото и началото на есента

Тези хора постоянно имат много алергии и е значимо да сте деликатни с тях. Мъжете с течение на времето стартират да се оплакват от тромбоза, нараснала отмалялост и нарушавания в хормоналната система.

Жените, родени през септември, пък постоянно биват засягани от онкологични болести. Представителите и на двата пола обаче рядко страдат от меланхолия, диабет и други хронични болести.

Разгара на есента

По това време се раждат бебета, които имат всички шансове да доживеят до дълбока напреднала възраст. Техните майки постоянно хапват основно плодове и зеленчуци по време на бременността. Заради хубавото време през 9-те месеца вършат разходки на чист въздух, които са доста потребни. През октомври и ноември се раждат хора с чудесно здраве.

Зима (декември – януари)

Много от родилките през този интервал са минали през меланхолия и точно поради това бебетата им са склонни да бъдат тъжни. Това ги бележи за цялостен живот.

Все отново, в случай че би трябвало да обобщим, е редно да кажем, че не всичко зависи единствено от месеца на раждане, само че и от метода на живот на всеки субект. Лошите привички форсират стареенето и водят до ранна гибел, а високата физическа интензивност и уравновесеното хранене пък ви носят младост и живот до дълбоки старини. Сам човек взема решение по какъв начин да живее и какво да направи със себе си и живота си. Затова не оставяйте нищо на случайността или на лекарските изследвания. Преглеждайте се постоянно и живейте здравословно.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР