Родените на 27 декември – Стефановден – са щедри, искрени

...
Родените на 27 декември – Стефановден – са щедри, искрени
Коментари Харесай

Родените днес, 27 декември

Родените на 27 декември – Стефановден – са великодушни, откровени и приветливи. Но макар цялата си неприкритост те пазят недостъпни и загадъчни кътчета в себе си. Искрената просторност, оптимизъм и възприятие за комизъм притеглят хората към тях. Следователно те имат доста другари. Те заразяват другите с нехайно забавление и в това време вземат решение комплицирани проблеми съществено и сполучливо.

Такива хора са подготвени да се жертват в името на другите. Те са загрижени за проблемите на фамилията, приятелите, обществото. Обичат да вземат участие в живота на обществото и да се занимават с благотворителна активност. Не отхвърляйте молба за помощ. Тяхната подготвеност за помощ постоянно се употребява от недобросъвестни хора.

Важна част от живота на родените на този ден е вярата или философията. Духовната активност изпълва съществуването им с бездънен смисъл. Вярата във висшите сили или в човечеството ги прави толерантни, великодушни и им прибавя мощ. Важно е те да изберат религиозна посока по лична воля, а не по непозната.

Родените на 27 декември са уязвими. Те в никакъв случай не упрекват другите, а насочват експанзията във вътрешността. Поради това може да страдат от ниско самочувствие.
Жените
Такива дами са рационални и виновни. Те одобряват всичко съществено. Външно наподобяват студени и непристъпни, само че в действителност са буйни и влюбчиви. Тези дами имат бездънен вътрешен свят, което способства за пристрастеността към творчеството и логиката на психиката. Те почитат и ценят моралните полезности.
Мъжете
Това са мощни, смели, съобразителни персони. Тези качества им оказват помощ да преодоляват сложни житейски обстановки. Такива мъже съблюдават законите. Те са съществени и зрели. Винаги може да се разчита на тях. Знаят по какъв начин да се показват съответно в обществото. Обръщат внимание освен на външния тип на момичето, което харесват, само че и на държанието му.
Любовен живот
Родените на 27 декември са романтици. Те са нежни и отворени, надеждни и лоялни. Винаги можете да разчитате на тях. Те схващат и одобряват човек с разнообразни правила и възгледи за живота. В тяхната компания е радостно и околните им се усещат добре. Те са привързани към фамилията и дома.

Такива хора построяват щастливи брачни връзки, тъй като рядко търсят открит спор или упорстват за нещо. Те не понасят самотата, заради което постоянно могат да станат подвластни от своята половинка.
Съвети за родените на 27 декември
Научете се да поставяте граници. Не позволявайте да бъдете употребявани за задачите на други хора. Научете се да казвате „ не “, в случай че молбата ви основава стеснение.

Не си позволявайте да се депресирате. Бъдете отворени за красиви и позитивни страсти. Не позволявайте на никого да ви скапе настроението.

Оценявайте себе си. Не се самобичувайте. Признайте пред себе си, че сте добър и заслужен човек.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР