Родените днес Скорпиони са весели, безгрижни и любознателни личности. Те

...
Родените днес Скорпиони са весели, безгрижни и любознателни личности. Те
Коментари Харесай

Родените днес, 12 ноември

Родените през днешния ден Скорпиони са радостни, безгрижни и любознателни персони. Те имат огромен интелектуален капацитет, умеят да довеждат започнатото до дъно и овреме да плануват неговата успешност.

Природата ги е дарила с положителни външни данни, а с помощта на гениалност и изискан изящен усет те са привлекателни за близките освен външно. Те са неуморни перфекционисти, които сляпо се стремят към съвършенство и хубост. Това се демонстрира освен в облеклата и домашния интериор, само че и в общуването с хората.

Тези хора събират към себе си доста другари и възторжени фенове. Впрочем доста постоянно считат поклонението пред своята персона за наложителна част от човешкото другарство.

Родените на този ден непрекъснато се борят с двойствеността на своята природа. Редом с благодетелите и щедростта им постоянно съжителстват двуличие и пустославие. Такива персони безусловно се намират сред два огъня. От умеенето да избират вярна витална позиция директно зависи благосклонността на ориста към тях.

Преодоляването на негативните страсти и мисли е жизненоважна задача за тези хора. Дълбокото познаване на себе си и личностното развиване ще им оказват помощ да я разрешат.

Жените

Това са ярки и съблазнителни дами. Те се стремят към вътрешен комфорт и самостоятелност. Такива дами са способни да омаят всеки мъж със своята страст и естествена хубост. Рядко се женят млади, постоянно не могат да се спрат в търсенето на идеалния сътрудник. Осъзнаването на нуждата да основат семейство при множеството от тях настава след 30-ата година.

Мъжете

Тези мъже са остроумни, любознателни, имат огромно въображение и развита вътрешен глас. Това са харизматични, чаровни и чувствени персони, които обичат да са в центъра на вниманието на дамите. Не се скъпят на похвали и приятни жестове. Познанството с тях вещае море от страсти и открития, само че те насилствено вършат взаимни отстъпки и отстъпки. Това може да им попречи да изградят продължителни връзки.
 7 изпитани метода да спечелите сърцето на зодия Скорпион 7 изпитани метода да спечелите сърцето на зодия Скорпион
Скорпионите са доста мистериозен и загадъчен знак изключително когато стане въпрос за любовта. Те имат постоянна ценностна система и чакат същот...

Съвети за родените на 12 ноември

Не се задоволявайте с постигнатото. Временният триумф не може да се съпостави с възприятието на същинска победа. Поставяйте си дълготрайни цели и поетапно ги реализирайте.

Завоювайте съдружници, а не съперници. Възхваляването на личните ви качества концентрира доста завистници към вас. Споделяйте опит и знания за взаимно реализиране на преференциални проекти.

Учете се да виждате прелестното в елементарните неща. Преследването на високи идеали не всеки път води до положително. Разпознавайте проявлението на хубостта във всеки претърпян миг и благодарете на Вселената за своите открития.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР