Родената пред далечната 1919 г. Стефана Недева, която днес живее

...
Родената пред далечната 1919 г. Стефана Недева, която днес живее
Коментари Харесай

Столетницата Стефана Недева отпразнува своя специален ден с гости от Община Велико Търново

Родената пред далечната 1919 година Стефана Недева, която през днешния ден живее във Велико Търново отпразнува своята 100 годишнина. Тя бе прелестно сюрпризирана от заместник-кмета на старопрестолния град Снежана Данева-Иванова и шефа на дирекция „ Социални действия и опазване на здравето “ Росица Димитрова, които я поздравиха както персонално, по този начин и от името на кмета Даниел Панов, оповестиха от Общината.

Те пожелаха на столетницата здраве, благополучие и спокойни старини. Торта, цветя и парична сума бяха подаръците за Стефана, обезпечени от Община Велико Търново.

В положително положение и жизнен дух баба Стефана посрещна гостите и им пожела да бъдат живи и здрави, да се почитат един различен и да бъдат положителни. Тя не скри откровеното си благополучие и неспокойствие от жеста на внимание и показа мемоари от предишното, когато е работила в текстилния бранш.



През своя дълъг житейски път Стефана Недева е отгледала 3 деца, а през днешния ден живее със щерка си Росица Станева и се радва на внуци и правнуци.

С необятна усмивка и доста благодарности столетницата изпрати гостите си и им пожела да бъдат щастливи и всеотдайни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР