Родът на е от стражишкото село Сушица. Жителите споделят, че

...
Родът на е от стражишкото село Сушица. Жителите споделят, че
Коментари Харесай

От Сушица с любов - Жителите гледат с надежда към кандидат-премиера

Родът на е от стражишкото село Сушица . Жителите споделят, че фамилията на Пламен се употребило с огромен престиж , предава bgonair.

Те откровено се изненадали от номинацията, само че гледат на нея с вяра. Дядо му Параскев е живял в селото до преди 2 одини. " Бяхме доста сюрпризирани, радваме се , че Пламен Николов има корени от село Сушица . Неговият жанр е с престиж, дядо му е бил доста прецизен счетоводител . Искам да му пожелая триумф, уповавам се да бъде един добър министър председател, който да поведе България към по-добър живот ", разяснява кметът на село Сушица Николинка Никова.

" Работила съм в ТКЗС-то с дядото на претендента . Той беше основен счетоводител на ТКЗС-то, след това на АПК-то, доста кадърен, изобщо прецизен човек. Изпълнителен , ТКЗС-то беше преди всичко в Стражишка община ", разяснява Венета Йорданова, гражданин на селото.

Бащата Николай и майката Йорданка са работели като учители в селото . След като приключил " Руска лингвистика " във Велико Търново, бащата се върнал да учителства в родната Сушица.
 Пламен Николов работи с риск, само че с обмислен риск
Пламен Николов работи с риск, само че с обмислен риск

Има Такъв Народ: Предпочитаме да управляваме сами, предлагаме политики
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР