Rocksteady Studios публикуваха ново геймплей видео към Suicide Squad: Kill

...
Rocksteady Studios публикуваха ново геймплей видео към Suicide Squad: Kill
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Suicide Squad: Kill the Justice League

Rocksteady Studios разгласиха ново геймплей видео към Suicide Squad: Kill the Justice League, което с изключение на работата на разнообразни системи, показва и историята в играта, както и главните персонажи тук. Освен това, видеото е първата част от подготвяна поредност с името Insider, която би трябвало да запознае хората с основите на играта и да ги приготви за премиерата ѝ.

Историята в Suicide Squad: Kill the Justice League наблюдава напъните на Отряда самоубийци да спре Лигата на справедливостта, които са компрометирани от Брейниак. Мястото на действието на играта пък се развива в Метрополис. Според Rocksteady, картата му е двойно по-голяма от тази на Аркъм сити от предходните игри. Скоро след появяването им в Метрополис се появява Зеления фенер, който им оповестява, че Брейниак е почнал да трансформира жителите на града в мутанти и в този момент само Отряда самоубийци могат да спрат Лигата и да възстановят реда в Метрополис.

По-рано тази година Rocksteady Studios към Suicide Squad: Kill the Justice League се образува леко недоволство поради новината, че играта ще има личен батълпас и лайв-сървис детайли с прибавянето на (платено) в допълнение наличие, което ще бъде вмъкнато в играта след излизането ѝ. Мнозина се осъмниха, че Rocksteady приготвят следващия за промишлеността pay-to-win опит, само че от този момент насам студиото на няколко пъти повтори, че няма такива планове. Както батълпаса, по този начин и лайв-сървис детайлите ще са съсредоточени към козметични неща, твърдят Rocksteady. Играта излиза на втори февруари идната година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР