Roborock S7 Pro Ultra е перфектен тандем от прахосмукачка и

...
Коментари Харесай

Roborock S7 Pro Ultra – висша класа почистващ робот


Roborock S7 Pro Ultra е съвършен тандем от прахосмукачка и обслужваща станция

Понякога името на даден артикул изцяло подхожда на неговите благоприятни условия. Такъв е казусът с Roborock S7 Pro Ultra – това в действителност е „ ултра ” почистващ робот, връх в линията роботизирани прахосмукачки на известния бранд, част от екосистемата на Xiaomi.

Когато избирате съвременна прахосмукачка за дома, размерът на жилището несъмнено има значение. Е, с Pro модела на Roborock ще получите съвършена композиция от прахосмукачка и станция за обслужване – тя е толкоз практична, че роботът ще може да почисти голямо жилище с повърхност до 300 кв. метра изцяло независимо, като от време в точния момент отива до нея за изпразване на боклука и доливане на вода. При това ултра-чистачът няма да ви коства цяло положение – в този момент е наличен единствено за €1009 с ваучър за отстъпка GKBS7PRO в онлайн магазина Geekbuying.

Roborock S7 Pro Ultra има невероятна всмукателна мощ 5200 Pa

Кои качества вършат този Roborock толкоз впечатляващ? На първо място, това е огромната мощ на засмукване от 5100 Pa, с помощта на която S7 Pro Ultra не оставя никакъв късмет на мръсотиите по пода. Това е над два пъти повече от 2500-те Pa на базовия модел S7! Почистващата система на робота е допълнена от издръжлива гумена четка, която е ситуирана още по-близо до пода, с цел да подсигури щателното разчистване.

доближава невероятната всмукателна мощ, когато работи в специфичен режим Max+. Очевидно, ще се възползвате от този режим, в случай че желаете да премахнете доста упорити замърсявания. В останалите случаи ще ви свършат работа режимите с по-малка мощ, които естествено са по-икономични  и разрешават по-дълго разчистване без презареждане.

Roborock S7 Pro Ultra може да почиства жилища с повърхност до 300 кв. метра с едно зареждане

Очаквано, S7 Pro Ultra е съвършен и в миенето. Роботът не просто влачи мопа по пода, само че употребява специфична вибрационна система – VibraRise, която прави миенето по-прецизно и прави допустимо почистването даже на засъхнали мръсотии. За съпоставяне, елементарните роботизирани прахосмукачки се провалят с тази задача.

Ultra е планиран по този начин, че за потребителя няма значение дали роботът прахосмуче, мие пода или килима в даден миг. Автоматична система за разкриване на килими работи безотказно и настройва параметрите на умната машина съгласно изискванията на пода. А с помощта на вибрациите с периодичност 3000 пъти в минута, почистването е с 30% по-ефективно

Roborock S7 Pro Ultra може да се ръководи комфортно с мобилно приложение

Както към този момент изтъкнахме, Pro Ultra се предлага със особено създадена станция за обслужване. Тя освен събира мръсотията, която роботът е засмукал от пода, само че служи и като контейнер за прибавяне на чиста вода и даже изцежда кърпата за разчистване. С две думи, това сложно устройство ще ви спести грижите по разчистване – задоволително е от време в точния момент да сменяте цялостната торба за боклука, да изпразвате резервоара за мръсна вода и да добавяте чиста вода.

И още достолепия на този модел. знае тъкмо къде се намира. Системата му за навигация е една от най-хубавите в промишлеността. Роботът сформира нова карта на помещението автоматизирано, въз основа на това къде е бил до момента, вследствие на което се движи по-бързо и по-ефективно.

Обслужващата станция на Roborock S7 Pro Ultra улеснява оптимално домакините

Чрез мобилното приложение можете да създавате или редактирате стаи, разнообразни зони за разчистване, виртуални стени, неразрешени зони и други Приложението предлага три типа карти, с идентифициране на мебели – класическа 2D с аспект от горната страна, 3D с обрисуване на цялата стая и специфична матрична карта за прецизна навигация.

Освен това е допустимо да зададете метода на разчистване настрана за всяка стая – било то кухня, спалня или дневна. Сред останалите интелигентни функционалности заслужава да споменем ръководството посредством гласовия асистент Гугъл Assistant.

Roborock S7 Pro Ultra е наличен за поръчки от европейски склад

Батерията на S7 Pro Ultra има потенциал 5200 mAh и една от най-големите на пазара. Тя може да поддържа работата на робота в продължение на три часа. Подобрено е и зареждането, което в този модел е с 30% по-бързо.

Ако казаното дотук ви убеждава, че това е мечтаният почистващ робот за вашето жилище, можете да купите тук:  на цена от €1009 с ваучър за отстъпка GKBS7PRO в световния онлайн магазина Geekbuying. Доставката е безвъзмездна в границите на няколко работни дни от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР