Робин Ван Перси разкри, че е отказал да се завърне

...
Робин Ван Перси разкри, че е отказал да се завърне
Коментари Харесай

Ван Перси отказал да се завърне на “Олд Трафорд”

Робин Ван Перси разкри, че е отказал да се завърне в. Той е получил предложение от новия управител на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг да стане част от треньорския му щаб. Бившият нападател бил изкушен от опцията, само че решил да остане да работи като треньор във, където в юношеския отбор играе 15-годишният му наследник.

Ван Перси показа, че повода да не желае да желае да се мести в Англия е фамилията му: “Синът ми и щерка ми са най-важното в този момент. В Лондон, където играх за, се местихме пет пъти. После живяхме в Манчестър и Истанбул. Като цяло бяхме в чужбина съвсем 14 години. Когато си помислихме какво е положително за децата в този момент, стигнахме до извода, че малко непоклатимост ще е позитивна ”.

Robin van Persie explains why he rejected Manchester United coaching role under Erik ten Hag
— Man United News (@ManUtdMEN)
“Англия е прелестна страна за живеене. Хората са топли и другарски настроени. Намира се на 40-минутен полет от Ротердам, само че отиваш в изцяло друг свят, доста хубав свят. Продължавам да мисля, че британското състезание е най-красивота в света. Терените са зелени като маси за билярд. Стадионите са огромни и постоянно цялостни и Англия диша футбол ”, показа още някогашният нападател.
 Ювентус набеляза италиански национал за авариен вид Ювентус набеляза италиански национал за авариен вид 8 юни | 10:45 643 0  Мане вкара дузпа в 98-ата минута и донесе още една победа на Сенегал Мане вкара дузпа в 98-ата минута и донесе още една победа на Сенегал 8 юни | 10:12 1144 0  Ван Гаал: Напускането на Уудуърд може да е шансът на Тен Хаг в Манчестър Юнайтед Ван Гаал: Напускането на Уудуърд може да е шансът на Тен Хаг в Манчестър Юнайтед 8 юни | 09:38 2907 3  Петев: Не желая да разясня почитателите, ще приказвам единствено за футбол Петев: Не желая да разясня почитателите, ще приказвам единствено за футбол 8 юни | 09:12 3168 7  Саутгейт: Топ тим не може да загуби два следващи мача Саутгейт: Топ тим не може да загуби два следващи мача 8 юни | 07:39 2023 5  Андреа Пирло поема осмия в Турция Андреа Пирло поема осмия в Турция 8 юни | 07:06 5621 4 Виж всички Водещи Новини  Гледайте онлайн! Станимир Стоилов приказва преди заминаването на Левски за Боровец Гледайте онлайн! Станимир Стоилов приказва преди заминаването на Левски за Боровец 8 юни | 11:09 2075 14  Официално: ЦСКА - София подписа със сръбски полузащитник Официално: ЦСКА - София подписа със сръбски полузащитник 8 юни | 10:27 6316 22  Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има Шефът на Национална агенция за приходите: Ако Левски не си заплати отговорностите в период, то към този момент няма да го има 8 юни | 10:03 10427 76  Лига на нациите продължава с нови четири конфликта Лига на нациите продължава с нови четири конфликта 8 юни | 06:42 11080 0  Двама бяха освободени от лагера на националния ни тим Двама бяха освободени от лагера на националния ни тим 8 юни | 10:17 6698 10 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР