Роби Уилямс отпразнува 50-ия си рожден ден с странна актуализация

...
Роби Уилямс отпразнува 50-ия си рожден ден с странна актуализация
Коментари Харесай

Роби Уилямс отпразнува 50-ия си рожден ден със странна актуализация, тъй като той „увеличава“ своя астрологичен знак и признава, че „не е фен на себе си“

Роби Уилямс отпразнува 50-ия си рожден ден с странна актуализация във вторник, когато той „ усили “ своя астрологичен знак и благодари на почитателите си (на фотографията през ноември 2023 г.)

Певецът, който в този момент е целия свят надалеч от опиатите си, пие и дни, подхранвани от секс, говореше по какъв начин е „ доста признателен “ за живота си, само че призна, че „ не е огромен почитател “ на себе си (на фотографията през август 2023 г.)

Той продължи: „ Което ме кара да попитам. Всички ли считат, че техният знак е специфичен?

„ Значи съм на 50. Няма да има огромно есе за това какво е било и какво е в този момент или моите очаквания и фантазии. За това вижте Netflix за детайлности, само че ще кажа това. Много съм удовлетворен и съм доста признателен.

„ За мен е мъчно да се вълнувам от „ Твоят специфичен ден “, тъй като животът беше подобен благ с мен и почтено казано, всеки ден, който претърпявам - по собствен личен начи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР