Роби Уилямс може и да е доста странен и подчертано

...
Роби Уилямс може и да е доста странен и подчертано
Коментари Харесай

Дори и при шанс 174 240 000:1 Роби Уилямс успя

Роби Уилямс може и да е много чудноват и очебийно екстравагантен вид, само че е от известните персони, които ценят своите фенове. И не пропуща опция да поддържа връзка с тях и да споделя общи фрагменти от свои участия и осъществявания онлайн.

Затова и не е толкоз необичайно, че преди няколко дни Роби се похвали в обществените мрежи, че е срещнал своя, може би, най-щастлив почитател. 49-годишният реализатор остави къс, само че прочувствен коментар към фотография, на която той театралничи усмихнато дружно с въпросния почитател.

" Това се случи преди две вечери по време на мой концерт в Будапеща - избрах случайно човек от публиката и малко по-късно с учудване разбрах, че съм го избрал и преди 20 години, още веднъж на същото място, в същия град ", написа Уилямс. И добавя удивено, че шансът това да се случи е 174 240 000 към " Радвам се да ви видя още веднъж, сър. С обич от Роб Х ", приключва посланието си артистът.

И в действителност няма по какъв начин да отречем, че това е забавно съвпадане, в което има даже и нещо съдбовно. Освен скорошната фотография, Роби разгласява и кадър от 2003 година На него театралничат две млади момчета - артистът и неговият обожател от сцената, в обща прегръдка, дружно с останалите музиканти и реализатори.

Настоящата любопитна среща на Роби се случва по време на европейската част от неговото 25-о турне, което отбелязва 25 години от соловата му кариера. Бившата звезда на Take That разгласи поредицата от концерти още през септември 2022 година, напомнят от People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР