Роберто Мартинес е фаворит на ръководството на Евертън за наследник

...
Роберто Мартинес е фаворит на ръководството на Евертън за наследник
Коментари Харесай

Нов вариант за наставник на Евертън

Роберто Мартинес е любимец на управлението на Евертън за правоприемник на уволнения Рафаел Бенитес, оповестиха няколко британски медии. Селекционерът на белгийския народен тим има освобождаваща уговорка в своя контракт с „ алените дяволи” на стойност 2 милиона евро. Под негово управление Де Бройне и компания окупираха първото място в международната класация на ФИФА и стъпиха на почетната стълбичка на Мондиала в Русия.

Бенитес бе освободен от клуба на среща с иранския притежател Фарад Мошири след разочароващата загуба от последния Норич с 1:2. Евертън загуби девет от последните си 13 мача в шампионата и сега е единствено на шест точки от зоната на изпадащите. Испанецът изкара дребното повече от 6 месеца на „ Гудисън парк”.

Иначе Роберто Мартинес бе отпред на „ карамелите” в продължение на 3 години сред 2013 и 2016 година Още в първия сезон под негово управление отборът от Ливърпул записа рекордна серия от 7 следващи победи и сграбчи петото място в класирането. Той бе уволнен напролет на 2016 година след сериозен напън от почитателите, които не бяха удовлетворени от 12-ата позиция в таблицата в края на акцията. Специалистът е работил още в Суонси и Уигън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР