Роберто Фирмино, Наби Кейта, Джеймс Милнър и Алекс Окслейд-Чембърлейн ще

...
Роберто Фирмино, Наби Кейта, Джеймс Милнър и Алекс Окслейд-Чембърлейн ще
Коментари Харесай

Ливърпул: Фирмино, Кейта, Милнър и Окслейд-Чембърлейн си тръгват

Роберто Фирмино, Наби Кейта, Джеймс Милнър и Алекс Окслейд-Чембърлейн ще изоставен Ливърпул след края на сезона. Това публично оповестиха алените..

И четиримата имат заслуга за спечелването от Ливърпул на Шампионската лига през 2019 година, Суперкупата на УЕФА и международното клубно състезание. Те имат съществено присъединяване и в първата купа на алените във Висшата лига след 30 години пауза. Тя беше взета през сезон 2019-20.

Карето има още две втори места с Ливърпул, два финала в Шампионската лига и победа в Купата на лигата през предходната година.

Клубът ще изкаже специфична признателност на четиримата преди последния домашен мач за сезона. Той против Астън Вила в събота.

Милнър и Фирмино пристигнаха на „ Анфийлд “ през 2015 година Тогава отпред на клуба беше. Милнър е свързван с прекосяване в Лийдс или Брайтън. Той има 330 мача за клуба и общо 617 във Висшата лига – трето достижение в историята.

Фирмино е най-резултатният бразилецът във Висшата лига. Той има 80 попадения в 254 срещи, само че не е играл от март насам. Клоп искаше Фирмино до остане, само че той избра да напусне клуба.

Кейта има 11 попадения в 129 мача, откакто пристигна през 2017 година Той обаче игра единствено в 12 срещи този сезон.

Окслейд-Чембърлейн има 13 дуела този сезон и общо 146 за клуба. В тях той има и 18 гола.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР