Роберто Де Зерби ще има прослушване за работа в Ливърпул

...
Роберто Де Зерби ще има прослушване за работа в Ливърпул
Коментари Харесай

Защо Роберто Де Зерби вече премина прослушване, за да наследи Юрген Клоп като шеф на Ливърпул

Роберто Де Зерби ще има прослушване за работа в Ливърпул в неделя - само че в действителност той към този момент го мина.

Ливърпул си е направил домашното за това кой да наследи Юрген Клоп и е разпознал Де Зерби доста преди любимецът Шаби Алонсо да се откаже, с цел да усъвършенства възможностите на италианеца.

Де Зерби се бори с Рубен Аморим за правото да го следва Клоп на Анфийлд и той завоюва една купа в родната си Португалия със Спортинг Лисабон и е на път за втора този сезон.

Феновете на Ливърпул естествено ще бъдат разочаровани, че Алонсо няма да се завърне това лято, само че клубът остават уверени, че могат да запълнят забележителните ботуши на Клоп.

44-годишният Де Зерби употребява Анфийлд, с цел да се разгласи във Висшата лига през октомври 2022 година, когато неговият Брайтън разкървави носа на Ливърпул в първия си мач на Чайките.

Те играха с Ливърпул отвън парка, с цел да се състезават в преднина от 2-0, преди Леандро Тросар да направи своя хеттрик, откакто Червените се пребориха.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР