Робертланди Симон е вторият волейболист, за когото ще се направят

...
Робертланди Симон е вторият волейболист, за когото ще се направят
Коментари Харесай

Симон е вторият, за когото се прави опит за натурализация

Робертланди Симон е вторият волейболист, за който ще се създадат постъпи за натурализиране. Единственият различен подобен случай в историята на България е Гьорги Гьоргиев. Разпределителят на Македония бе в полезрението за присъединяване в националния ни тим, до момента в който бе част от Марек. Той бе в основата на четирите трофеи, които дупничани завоюваха в интервала 2012-2015. Роден през 1992-ра, Гьоргиев се считаше за отлична опция на Георги Братоев и намиращия се в залеза си Андрей Жеков.

За македонеца бяха правени не един, а цели два опита да бъде притеглен. В един миг даже се бе стигнало до съглашение с родината му, само че по този начин или другояче процедурата не бе доведена до край.
Сега от българската федерация също би трябвало да стигнат до съглашение с Куба. Очаква се това да не съставлява някаква компликация, само че ще коства пари. Самата такса за промяна на националния тим в интернационалната централа е 25 хиляди швейцарски франка. Предполага се, че от Острова на свободата ще изискат още толкоз, с цел да освободят правата му. Това значи, че България ще заплати за Симон най-малко 90 хиляди лв.. Колко пари ще вземе той самият, е въпрос, който надали ще получи действителен отговор. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР