Роберт Левандовски не е забравил церемонията за Златната топка“ през

...
Роберт Левандовски не е забравил церемонията за Златната топка“ през
Коментари Харесай

Левандовски: Бензема ще спечели „Златната топка“, освен ако не отменят церемонията

Роберт Левандовски не е не запомнил церемонията за „ Златната топка “ през 2020-а година, която не се организира, шегувайки се, че нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема ще завоюва тазгодишната премия, в случай че не бъде още веднъж анулирана.

Полският нападател бе водещият претендент за продобиване на най-престижната самостоятелна премия преди две години, само че церемонията бе анулирана за първи път в историята след първото разпределяне на наградата през 1956-а година поради пандемията от ковид.

Вместо това Лева получи премията за Нападател на годината на церемонията през 2021, на която Лионел Меси от Пари Сен Жермен сграбчи седмата си „ Златна топка “.

„ Бензема е евентуално един любимците за „ Златната топка “. Ако не я анулират, то евентуално ще завоюва премията “, показа полякът пред „ Movistar “.

Robert Lewandowski of Barcelona is back Karim Benzema to win the Ballon d'Or next Monday 17 October at Paris
— Adansi Bonna Frederick (@adansi_bonna)
Бензема се чака да грабне наградата на списание „ France Football “ на церемонията в понеделник в Париж, откакто оказа помощ на тима да победи в Шампионската лига и Ла Лига предишния сезон.

Байерн Мюнхен завоюва Бундеслигата и ШЛ през сезон 2019/2020, като Левандовски наниза 15 гола в Европа по пътя към купата от най-престижния европейски клубен шампионат. „ Баварците “ надиграха ПСЖ на финала.

„ Исках да кажа, че беше чест за мен да се изправя против него. Той заслужаваше да завоюва премията предходната година “, показа Меси на церемонията предходната година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР