Роберт Хелениус може да се окаже големият победител от въртележката

...
Роберт Хелениус може да се окаже големият победител от въртележката
Коментари Харесай

Скандинавският кошмар чака победителя от втората битка между Усик и Джошуа

Роберт Хелениус може да се окаже огромният победител от въртележката към международните трофеи на WBA, WBO, IBF и IBO. Финландецът се чака да получи зелена светлина и да стане идващия противник на спечелилия от втория конфликт сред Олександър Усик и Антъни Джошуа.

Според информация от неговия управител Маркус Сундман, точно „ Кошмарът от Севера” ще стане наложителен конкурент на спечелилия от втората борба сред украинеца и Ей Джей. Реваншът на двамата се чака да се организира напролет на идната година.

The winner of Anthony Joshua and Oleksandr Usyk's rematch could be forced into a mandatory defence against Robert Helenius next
— MailOnline Sport (@MailSport)
37-годишният Хелениус победи Адам Ковнацки в елиминационна борба за званието „ кандидат №1 на WBA”. По думите на промоутърът му, това значи, че няма по какъв начин да се организира сплотяващ мач сред спечелилия от Усик/Джошуа и Тайсън Фюри, преди да се извърши наложителната отбрана на Асоциацията.

„ В момента чакаме решението на WBA. Те би трябвало да се произнесат в околните дни. Следващият конкурент на Усик или Джошуа, ще би трябвало да е Роберт, толкоз е просто “, съобщи Сундман.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР