Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента Доналд Тръмп, е починал

...
Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента Доналд Тръмп, е починал
Коментари Харесай

Голяма трагедия в семейството на Доналд Тръмп

Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента Доналд Тръмп, е умрял тази събота в болница в Ню Йорк - на 71-годишна възраст, съобщи Си Ен Ен.

"С натежало сърце споделям, че прелестният ми брат, Робърт, напусна този свят довечера. Той не ми беше просто брат - той бе най-хубавият ми другар.

Ще ми липсва извънредно доста, само че ще се срещнем още веднъж. Споменът за него ще бъде жив вечно в сърцето ми. Робърт, обичам те. Почивай в мир ", сподели Доналд Тръмп.

Президентът отхвърли да разкрие детайлности за болестта на брат си, който по информация на Си Ен Ен е бил настанен в болница през юни.
Робърт Тръмп бе вицепрезидент на компанията на по-големия си брат. В част от отговорностите му влизаше да следи казината на Atlantic City.

Робърт Тръмп е роден през 1948 година. Той се ожени по-рано тази година за Ан Мари Палан, като преди този момент бе женен за Блейн Тръмп. Преди да почине, Робърт Тръмп живя в Милбрук, Ню Йорк.

През 2016 година афишира, че поддържа брат си в кандидат-президентската конкуренция и е хазаин на доста събития, при които се набират средства за Републиканската партия.

През юни Робърт Тръмп се опита да спре издаването на скандална книга на племенницата му Мери Тръмп, щерка на Фред Тръмп-младши.
Робърт Тръмп разгласи в изявление за "Ню Йорк Таймс " тогава, че е "силно отчаян " от решението на Мери Тръмп да разгласява книгата, в която се разкриват не доста лицеприятни детайлности към фамилията, детството и възпитанието на президента.

Самата Мери Тръмп разгласи в изявление за Greenpeace по-рано тази седмица, че Робърт Тръмп е бил болен и одобряван на "няколко пъти в болница през последните три месеца ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР