Робърт Кийосаки, виден привърженик на Биткойн и известен автор на

...
Робърт Кийосаки, виден привърженик на Биткойн и известен автор на
Коментари Харесай

Купувайте Биткойн преди най-големият балон в историята да се спука – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, изтъкнат последовател на Биткойн и прочут създател на книгата за персонални финанси " Богат баща, безпаричен баща ", още веднъж предизвести за идни финансови рецесии.

В обществените мрежи Кийосаки посъветва почитателите си да обмислят вложение в Биткойн , базирайки се на това, което съгласно него е идното пръсване на най-големия балон в историята.

В неотдавнашния си туит Кийосаки обърна внимание на поколението на бейби бумърите, като допусна, че тяхното благосъстояние е изложено на риск заради това, което той възприема като чупливост на 401к пенсионните проекти. Въпреки че не навлезе в детайлности по отношение на бъдещия сюжет, Кийосаки загатна за евентуален срив на фондовия пазар.

Друг фактор, който Кийосаки постоянно акцентира в туитовете си, е продължаващото издаване на “ ” от държавното управление на Съединени американски щати, което води до обезценяване на фиатната валута на страната.

Според него тази процедура е почнала през 2020 година в отговор на световната пандемия, печатайки големи суми пари в поддръжка както на частни лица, по този начин и на огромни корпорации. През 2023 година няколко огромни банки, измежду които Silicon Valley Bank, Signature Bank и Silvergate Bank, бяха изправени пред рецесии, което накара Федералния запас да се намеси със обилни парични инжекции.

В светлината на тези опасения Кийосаки се застъпи за вложение в “ ” като злато, сребро и BTC. Подчертавайки спешността на обстановката, той приканва почитателите си да придобият сходни активи преди този момент, което той предвижда, че ще бъде спукването на най-големия балон в историята.

Признавайки смисъла на идното халвинг събитие на Биткойн, Кийосаки направи смела прогноза, предполагайки, че криптовалутата може да надвиши границата от $300,000 до края на годината. Преди това той предвижда, че BTC ще достигне $100,000 до юни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР