Робърт Ф. Кенеди-младши, който се кандидатира за президент като независим

...
Робърт Ф. Кенеди-младши, който се кандидатира за президент като независим
Коментари Харесай

Робърт Ф. Кенеди-младши предполага, че наказателното преследване на 6 януари е политически мотивирано, казва, че иска да „изслуша всяка страна“

Робърт Ф. Кенеди-младши, който се кандидатира за президент като самостоятелен претендент, допусна в изказване, че наказателното гонене на бунтовници, които нападнаха принудително Капитолия на Съединени американски щати на 6 януари 2021 година, може да е политически стимулирано, мнение, което повтаря това на някогашния президент Доналд Тръмп и неговите съдружници.

Изявлението пристигна ден след Кенеди беше подложен на рецензии поради имейл за набиране на средства, който рисува приветлив портрет на бунтовниците като „ деятели “, които са били „ лишени от своите конституционни свободи “.

Кампанията на Кенеди тогава сподели, че това изказване „ е неточност, която не отразяват възгледите на господин Кенеди. "

Бесилката беше снимана пред Капитолия в деня на нападението и някои скандираха „ Десете Майк Пенс ". Размирници обикаляха залите, викайки: „ Къде си, Нанси? “ базирайки се на Демократическата партия Нанси Пелоси, представител на Камарата по това време.

Полицаите бяха натъртени и окървавени, до момента в който бяха влачени в тълп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР