Робърт Ф. Кенеди Jr. се извини на семейството си за

...
Робърт Ф. Кенеди Jr. се извини на семейството си за
Коментари Харесай

RFK Jr. се извинява на семейството си за рекламата на Super Bowl, повтаряща известната реклама на JFK от 1960 г., докато все още я пуска онлайн

Робърт Ф. Кенеди Jr. се извини на фамилията си за рекламата на акцията на Super Bowl за 7 милиона $, напомняща за убития му чичо, някогашният президент Джон Ф. Кенеди – до момента в който към момента го прокарва в обществените си медии.

„ Много скърбя, в случай че рекламата на Super Bowl е предизвикала болежка на някого в фамилията ми “, написа самостоятелният претендент за президент на X късно в неделя, откакто членове на фамилията осъдиха приликата с акцията на JFK през 60-те години.

„ Рекламата е основана и излъчена от American Values ​​Super PAC без никакво присъединяване или утвърждение от моята акция.

„ Правилата на FEC не разрешават на супер PAC да се съветват с мен или моя личен състав “, написа той. " Обичам ви всички. Бог да ви благослови. “

Все отново той закачи 30-секундната реклама в формалния си акаунт в X, което значи, че почитателите бяха наранени от това, преди да стигнат до неговото опрощение. Той също го показа в Instagram.

„ Инерцията ни нараства. Време е ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР