Робърт Де Ниро сподели пред сп. Пийпъл, че не може

...
Робърт Де Ниро сподели пред сп. Пийпъл, че не може
Коментари Харесай

Робърт де Ниро: Не си представям живота без Скорсезе

Робърт Де Ниро показа пред сп. „ Пийпъл ”, че не може да си показа живота си без Мартин Скорсезе с който са другари повече от 40 години.

76-годишният артист е непосредствен другар със 77-годишния режисьор повече от 40 години и сподели, че връзката им трае през целия му живот.

Актьорът показа: 'Смятам, че съм огромен късметлия, че имам толкоз дълги връзки с него. Не мога да си показва живота си без него''.

Двамата са работили дружно върху девет кино лентата, а плод на съдействието им е „ Ирландецът “ , в която вземат участие и Ал Пачино и Джо Пеши. Филмът има 10 номинации за „ Оскар ” и взе четири награди на гилдията на екранните артисти.

А Де Ниро споделя, че работата по кино лентата на Netflix е била „ специфична “ за всички участващи, защото Скорсезе е „ доста сензитивен “ към звездите, които притегля в своите планове. -->

Звездата от „ Шофьор на такси “ съобщи, че: „ Правенето на този филм беше толкоз особено за всички нас, без значение какво се е случваше. Добрият банкет на кино лентата беше черешката на тортата ”.

''Марти е доста сензитивен към хората и актьорите. Той се вслушва в това, което му споделят актьорите и го употребява. Той е наясно и добре осведомен за нещата и обича да чете доста. Режисьорите би трябвало да бъдат „ очукани ” от живота ”, а Скорсезе в действителност е страхотен''.

Междувременно Робърт също има близки връзки със своята сътрудник Ал Пачино, който неотдавна сподели, че двамата са си „ помагали взаимно “ през целия си живот, откакто за първи път са се сприятелили през 1968 година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР