Робърт де Ниро се извини на канадците за "идиотското поведение

...
Робърт де Ниро се извини на канадците за "идиотското поведение
Коментари Харесай

Де Ниро напсува Тръмп и се извини на Трюдо

Робърт де Ниро се извини на канадците за "идиотското държание на президента " на Съединени американски щати ДоналдТръмп, съобщи Асошиейтед прес.

Ден по-рано американският артист напсува Тръмп на церемонията по раздаването на театралнитенагради "Тони ".

При откриването на хотел в канадския град Торонто Де Ниро назова мненията на президента на Съединени американски щати по адрес на Канада "позор " и се извини на канадския министър председател Джъстин Трюдо.

След срещата на върха на Г-7 в Канада Тръмп дефинира Трюдо като нечестен и слаб. Съветници на президента на Съединени американски щати упрекнаха канадския министър председател, че му е забил нож в гърба, напомня АП.

Един от тях даже "обеща " на Трюдо "място в пъкъла ", отбелязва Франс прес. Канада се сплоти зад своя министър-председател в разногласието с могъщия южен комшия, съобщи Агенция Франс Прес.

Видеото вижте ТУК.

Нещо рядко срещано, Камарата на общините, долната камара на канадския парламент, одобри с единогласие импортирана от лявата съпротива резолюция в поддръжка на реакцията на държавното управление на американските офанзиви.

Канадски политици предизвестиха, че страната няма да се остави да бъде сплашена и ще отговори на американските рестриктивни търговски ограничения.

Канада също така ще форсира утвърждението на Транстихоокеанското партньорство, съглашение за свободна търговия с 10 други страни от района, с цел да смекчи последствията от комерсиалния спор, стартират от Съединените щати.

Канадската провинция Квебек ще даде заеми и гаранции в размер на 100 милиона канадски $ (77,1 милиона долара) на локални компании за произвеждане на стомана и алуминий, наранени от наложените от САЩвносни мита, съобщи Ройтерс, като се базира на районния министър на стопанската система.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР