Робърт Де Ниро ``приема определени неща за даденост``, защото е

...
Робърт Де Ниро ``приема определени неща за даденост``, защото е
Коментари Харесай

Робърт де Ниро: „Страх ме е, че някои от децата ми не са „бели”

Робърт Де Ниро ``приема избрани неща за даденост``, тъй като е бял, само че призна, че се опасява, че шестте му деца - които са от смесена раса, нямат същия този разкош.
76-годишният артист призна, че цветът на кожата му го привилегирова и съобщи, че намира за " ужасно ", че други хора - в това число няколко от децата му, които са смесена раса, се сблъскват с расови предубеждения всеки ден.
Той сподели: „ Моите деца са на половина черни, а даже и аз, одобрявам избрани неща за даденост… Когато хората кажат, на децата си: „ Дръжте ръцете си на кормилото на колата, когато ви спрат ченгетата, дръжте ръцете си върху кормилото, не правете неочаквани придвижвания, не слагайте ръцете си изпод, не правете това, не правете това ”. Това е ужасно. Това би трябвало да се промени ".
Звездата от „ Ирландецът “ също разяснява митингите, макар продължаващата пандемия от ковид в страната. Актьорът съобщи, че огромният брой хора, рискуващи здравето си, с цел да се борят за тъждество, потвърждава „ какъв брой са ядосани всички “.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 11 юни
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР